irriterad

såg några bilder mitt ex la ut på facebook så nu är jag på så dåligt humör man kan vara på asså, sedan börjar idioten tjaffa mot mig också, ååååh blir så trött! Träning snart hoppas verkligen jag kan få ut all ilska på planen annars kommer jag fan gå under ikväll och deppa och det orkar jag verkligen inte! GAAAAAAAAAAAH!

Nej nu får jag försöka ta fram mitt glada jag en stund medans jag bloggar... Idag efter skolan så gick jag, linn, martina och enja hem till enja för vi skulle hjälpa henne att slinga håret. Jag och linn bakade kladdkaka och var allmänt flummiga medans martina hjälpte enja. Färgen var fel och det slutade mit att hennes hårbotten var orange-gul hahahahahah, riktigt roligt faktiskt! Efter enja skrikit och deppat klart åkte vi till flemingsberg och köpte mörkbrun hårfärg så hon får göra om allt, har dock inte sett resultatet men det klir säkert awsome!
dags att fixa mig, puss


bild från förra veckan


hata måndagar

Godmorgon, håller just på att fixa mig inför skolan.. Är sjukt trött och fryser jätte mycket så det tog til en timme innan jag ens kunde röra mig från min varma säng :/ Usch vad jag inte vill gå till skolan, känner mig sjuk och typ äcklig.. Jag är inte ensam om det iallafall, alla på facebook deppar över måndagar.


min söndag

Kom 20 minuter försent till samlingen i sköndal men det gjorde inte så mycket, matchen gick skit bra och vi vann med 3-1 awsome! Efter matchen bestämde sig mamma för att vi skulle på bio och jag hann inte åka hem eller någonting emellan, fräscht...  Så jag, mamma, tony och marika drog till heron city och käkade lite sedan såg vi filmen mission in possible den var faktiskt jätte bra rekommenderas!
efter bion åkte jag och mamma till tullinge centrum och solade en halvtimme och nu är jag hemma, dags att plugga ett tag sen sova.. puss på er :)


tagga match

håller på att fixa mig, ska lira match i söjdal eller något om typ en timme, naaajs!
igår var jag, jennifer och linn inne i stan typ några timmar, fick med mig hem ett par rosa mjukisbyxor och en ny navelpiercing. Vi träffade även linns internet kompis från hesselby, trevligt! Sedan runt 18.00 åkte vi hem och fixade oss lite sedan mötte jag jennifer vid gården. Som vanligt gjorde vi inte ett piss där, kolla tv, dunkade musik i datarummet osv. När Gården stängde åkte vi vidare till centrum och träffade lite folk, Kom hem runt tolv.
skriver igen efter matchen, puss



adobe photoshop

Hemma från ännu en långtråkig dag i skolan, har inte fått specielt mycket gjort och har varit sjukt irriterad! Har precis laddad ner ett photoshop program "adobe photoshop elements 7" som jag ska försöka lära mig fett svårt haha! Men har läst på massa forum osv att programet är jätte bra när man kan det :)
Nu ska jag sova några timmar och sedan utgång eller något, puss


fredag!

Godmorgon, ska åka till skolan om ca 10 minuter och försöker nu få i mig lite frukost, går skit bra verkligen -.-
fredag idag, skööönt dock vet jag ingenting som händer ikväll, så vet inte riktigt vad jag ska göra.. är lite stressad så bloggar mer sen, puss


jag är tillbaka

Jag har bloggat av och till på den här bloggen i mer än två år, bestämde mig precis för att jag vill blogga igen så jag rensade historiken och här är jag haha. Vi får se hur det går.. Kommer fixa ny design om någon vecka för just nu har jag verkligen inte tid, utan ni får nöja er med den som finns nu.
Börjar blogga ordentligt imorgon för nu måste jag sova, puss


RSS 2.0